Alumínium nyílászárók - függönyfalak
Palatinus - "jóval több, mint egy kiválóan működő, igényes "funkcionalista" épület"

A Palatinus felújításáról jelent meg méltató cikk az építészfórum weboldalán. 

A leginkább figyelemre méltó gondolat, hogy most egy valóban olyan épületfelújítás történt, ahogy a cikk írója is írta: az "eredeti szellemiséget tiszteletben tartva, mai eszközökkel"..., a "régi értékeket mai kor igényeinek megfelelően gondozták."

Kapcsolódása cégünkhöz onnan adódik, hogy az alumínium nyílászárókat, ajtókat Schüco rendszerből a Nordikal Kft. gyártotta, és építette be az épületbe.

A teljes cikk az alábbi linken olvasható: 
http://epiteszforum.hu/megelevenedo-tortenetiseg-a-megujult-palatinus
Csarnokunkról írták

"Narancssárga lendület az autópálya mentén" címmel jelent meg cikk az epiteszforum.hu oldalán, a tavalyi évben elkészült, új szerelőcsarnokunkról. 

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy kollégáink ebben a modern, és mindennel felszerelt csarnokban dolgozhatnak.A cikket az alábbi linken olvashatják: 
http://static1.architectforum.hu/narancssarga-lendulet-az-autopalya-menten
Aluta Építési Nívódíj 2017

Az ALUTA 2017. évi Építési Nívódíj pályázatán "nagyprojekt" kategóriában, cégünk elnyerte a NÍVÓDÍJAT.
FTC stadion díjazása...

                               


Rangos nemzetközi díjat nyert a Groupama Aréna. Az újonnan épült stadionok kategóriában 24 létesítmény versenyzett egymással  a  The Stadium Business Awards díjáért. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, hatalmas büszkeség a klubnak, hogy az otthonuk - amelyben az elmúlt egy évben kiváló eredményeket értek el - ilyen rangos elismerésben részesült, megelőzve amerikai és brazil stadionokat. Hangsúlyozta, miután a létesítményt magyar tervek alapján magyar kivitelezők készítették, így az egész országnak elismerés ez a díj.

Az FTC új stadionja az angol Building Research Establishment környezettudatos épületminősítési rendszerében került értékelésre. A projekt minősítése a BREEAM International Bespoke 2010 rendszerben történt. Ennek során 9 kategóriában (pl.: energia, beépített anyagok, közlekedés, hulladék) értékelik a projektet. 

Várható BREEAM osztályozás és pontszám GOOD – 50,64%

Két és fél hónappal a határidő előtt elkészült a Ferencváros új stadionja.

A munkálatok bontással együtt 14 hónapig tartottak, ami Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos szerint „nagyságrendben egyedülálló".

A Nordikal Kft. kivitelezte a főbejárat domború üvegfalát,  a lelátó felőli oldal három szintjén a VIP páholyok, Sky boxok harmonika falait, üvegfalait.

Bővebben:

http://nordikal.hu/sport-es-kulturalis-letesitmenyek.mw
Készítette: Wiking Számítástechnika Kft.

Wiking Számítástechnika Kft - Weboldal fejleszés