EN
Alumínium nyílászárók - függönyfalak
Alumínium nyílászárók - függönyfalak

Cégtörténet

Az Alukönigstahl Kft. mint a német és a svájci nyílászáró profilrendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, korszerű, sokrétű és hatékony megoldásokat kínál különböző épületek üvegezett nyílászáróinak kivitelezéséhez immár több mint 20 éve Magyarországon.
Az osztrák székhelyű Alukönigstahl cégcsoport egy 100%-ban magántulajdonban lévő vállalkozás.

Magyarországi leányvállalata, az Alukönigstahl Kft. 1990 óta az általa képviselt magas műszaki tartalommal és innovatív megoldásokkal meghatározó piaci szereplővé vált.
Saját telephellyel és raktárral, valamint több ezer féle cikket magában foglaló árukészlettel igyekszik mind rugalmasabban megfelelni partnerei igényeinek.
A nyílászáró gyártók kompetens támogatásra találhatnak a hozzáértő ügykezelés és termékspecifikus tanácsadás révén.

Az általunk kínált rendszerek egyaránt megfelelnek a legmagasabb esztétikai, ökológiai és energetikai kívánalmaknak, melyre bizonyíték számtalan nemzetközi és hazai referenciaépület. A fenntarthatóság, energiahatékonyság, megújuló energia a vállalati stratégiánk szerves része, így az általunk kínált rendszermegoldások egytől egyig aktív módon energiatermelésre vagy passzív módon az energiafelhasználás minimalizálásra irányulnak.

Fő termékeink alumínium-, acél-, és műanyag alapanyagú ajtó- és ablak profilrendszerek, melyek alkalmazási területei a következők:

- külső-belső nyílászárók, portálok
- függönyfalak és üvegtetők
- télikertek, toló-és harmonikaajtók
- térelválasztók
- erkély-és teraszajtók
- speciális nyílászárórendszerek pl. tűz-füstgátlás, betörés- és átlövésvédelem, rozsdamentes szerkezetek, automatizált és épületfelügyeleti rendszerek területén

Schüco termékek

Készítette: Wiking Számítástechnika Kft.